Menu
  English

  KWK Huisvestingsregisseurs

  Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst

  Welkom in de inspiratieruimte van: KWK Huisvestingsregisseurs

  Over  KWK Huisvestingsregisseurs  

  KWK Huisvestingsregisseurs is een dynamisch, onafhankelijk adviesbureau met integrale dienstverlening voor realisatie, inrichting, renovatie en instandhouding van vastgoed.

  Bij KWK zijn wij allemaal huisvestingsregisseurs. Omdat de kern van ons werk altijd hetzelfde is: wij ontzorgen door de regie van het proces naar ons toe te trekken. Voor elke relatie en voor elke vraag is de invulling van die rol altijd anders.

  Wij zijn een (h)echt team. Door veel in teams samen te werken, leren we ook veel van elkaar. Wij zijn breed inzetbaar en hebben ieder ons specialisme. De een heeft meer affiniteit met huisvestingsadvies en de ander is juist een sterke projectmanager. Doordat we elkaars sterke punten kennen, weten we wie we wanneer om hulp kunnen vragen.

  KWK heeft binnen haar dienstverlening een focus op het maatschappelijk vastgoed en wij zijn actief op projecten binnen de domeinen onderwijs, veiligheid, overheid en zorg.

  Onze ambitie

  Momenteel werken wij met zo’n 26 medewerkers bij KWK. Wij hebben de ambitie om de komende jaren te groeien naar 30-40 medewerkers. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar nieuw talent! Lijkt het jou leuk om ons team te versterken met jouw kennis? Je bent van harte welkom!
  Werken bij KWK is meer dan alleen een stage. Je bent altijd van substantieel belang voor een project en je hebt veel ontwikkelmogelijkheden en zelfstandigheid. Bovendien zijn je collega’s ook je coach!

  Naast de groei in medewerkers is het onze ambitie om altijd te blijven groeien in de projecten binnen het maatschappelijk vastgoed. Bij KWK hebben we een duidelijke visie op hoe wij onze projecten verder willen brengen. De gebruikers van de gebouwen en hun werkzaamheden, gedrag en cultuur staan hierbij centraal.

  Bij KWK vinden we kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Daarom hebben wij de KWK Academy in het leven geroepen. In het kader van de KWK Academy organiseren wij elke 6-8 weken een kennissessie over een bepaald onderwerp dat aan ons werk is gerelateerd. Soms is het een collega die veel van een bepaald onderwerp weet en dat graag deelt met de andere collega’s en soms vragen we een externe partij om onze kennis te verrijken.

  Wij vinden het naast kennissessies en persoonlijke ontwikkeling ook tof om andere leuke dingen met onze collega’s te ondernemen: een middagje poolen na een ochtend kennisdeling, een fietstocht door Rotterdam langs onze prachtige projecten, een teambuildinguitje bij Adventure Valley en natuurlijk ons jaarlijkse kerstdiner met onze partners erbij. Kortom, wij vinden ontspanning na inspannende projecten minstens zo belangrijk!