Menu
  English

  Heijmans Woningbouw Zuidwest

  Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst

  Welkom in de inspiratieruimte van: Heijmans Woningbouw Zuidwest

  Maak het mee

  Bij Heijmans krijg je de kans om het mee te maken. Letterlijk. Je ziet met regelmaat trotse gezichten wanneer we weer een stukje Nederland hebben gebouwd. Die trots noemen we ons gele hart. Dit doen we samen, ieder met zijn eigen kennis en kunde. Met veel waardering voor eigen initiatief. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden? Zowel voor Heijmans, als voor jezelf? Laat het ons weten! Wij zijn nieuwsgierig naar jou.

  Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen.

  Interessante linken

  Werken bij Heijmans

  Wij kijken graag vooruit en daar hebben we de nieuwste kennis en de meest frisse wind voor nodig. Daarom is er bij Heijmans volop ruimte voor jouw stage! De kennis en ervaring die je bij een groot bedrijf als Heijmans opdoet, geeft jouw cv een boost. En natuurlijk leren wij ook van jou. Bouw jij mee aan de toekomst?