Menu
  English

  Heembouw

  Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst

  Welkom in de inspiratieruimte van: Heembouw

  Over Heembouw

  Wij creëren plekken waar mensen willen zijn. Als ontwerpende bouwer is creëren het samenspel van bedenken, ontwerpen, realiseren en beleven.

  Onze why: waar komen wij ons bed voor uit?

  Heembouw creëert plekken waar mensen willen zijn. Dat is onze drijfveer, dat is waar wij ’s ochtends ons bed voor uit komen. Samen met onze collega’s en leveranciers zetten wij al onze kennis en ervaring in om voor onze klanten een woon- of werkomgeving te creëren en realiseren, waar ze zich thuis voelen. Om deze visie te realiseren, willen we zélf ook een plek zijn waar onze eigen mensen graag willen zijn. Een werkomgeving waar je jezelf kunt zijn, met een sterke cultuur en waar je je kunt blijven ontwikkelen. En of je nu bij ons komt stage lopen of afstuderen, of al 30 jaar bij Heembouw werkt; je bent hoe dan ook één van ons!

  aanzet voor een mogelijke afstudeerplek

  Heembouw heeft vestigingen op drie verschillende plekken, namelijk in Roelofarendsveen, in Berkel en Rodenrijs en in Breda. We richten ons op drie verschillende klantgroepen: wonen, kantoren en bedrijfsruimten. Binnen deze klantgroepen doen we verschillende projecten van nieuwbouw, transformatie, verbouwen tot renoveren, dus voor jou als student genoeg keuze! Omdat Heembouw een ontwerpende bouwer is en wij ons eigen architectenbureau hebben, hebben wij zelfs een interieurafdeling. Hoewel we inmiddels een bedrijf zijn met bijna 300 medewerkers, is Heembouw nog steeds een familie. Waar jong en oud van elkaar leert, elkaar helpt en waar we open en eerlijk durven te zijn. Waar alle ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Dat vinden wij enorm belangrijk.

  Voel je thuis bij Heembouw

  Uiteraard heeft alles wat je gaat doen bij Heembouw te maken met ontwerpen en bouwen. We hebben alle facetten in huis, van bedenken en ontwerpen tot realiseren en beleven, dus geloof ons dat hier heel veel valt te leren. Zo maken we tijd voor introductie- en kennisworkshops, bijeenkomsten en bouwplaatsexcursies, om je zo nog meer thuis te laten voelen bij Heembouw.

  Young HeembouwYoung Heembouw is een enthousiaste club van startende professionals die jaarlijks op een gave plek samenkomt. Altijd met een inspirerende spreker en heel veel tijd voor gezelligheid. Hierbij een link naar het filmpje van onze wintereditie van vorig jaar: