Menu
  English

  Efectis Nederland

  Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst

  Welkom in de inspiratieruimte van: Efectis Nederland

  Wie zijn wij

  Efectis is een onafhankelijke en onpartijdige Organisatie die onderzoek uitvoert naar het brandgedrag van producten, systemen en (re)constructies. 
  Met meer dan 70 jaar ervaring in het uitvoeren van kleine en grootschalige brandonderzoeken op materiaaleigenschappen of constructieve eigenschappen in alle denkbare marktsegmenten. 
  De uitgebreide test en engineering faciliteiten van Efectis stellen ons in staat om bijna elk type brandtest of engineering vraagstuk uit te voeren. Deze variëren van gestandaardiseerde tests tot op maat gemaakte tests en diverse engineering toepassingen. 

  Onze ambitie

  Efectis heeft de ambitie om in alle landen van de wereld erkend te worden als het kennisinstituut van brandveiligheid. Om deze ontwikkeling door te kunnen zetten zoeken wij medewerkers die willen bijdragen aan een brandveilige wereld. Onze medewerkers zijn in staat om kennis, kunde en vaardigheden toe te voegen voor onze klanten aan het pallet van brandonderzoeken, modellering en FSE. 

  Wil jij bij ons afstuderen dan hebben we diverse mogelijkheden op het gebied van materiaalgedrag, brandwerendheid en engineering. 

  Voor meer informatie kijk op onze website: www.efectis.com/nl