Menu
  English

  ERA Contour

  Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst

  Welkom in de inspiratieruimte van: ERA Contour

  Over ERA Contour

  Wij zijn niet zomaar een bouwer en een ontwikkelaar. Wij zijn ERA Contour. En wij werken op onze eigen manier met ons hoofd en vanuit ons hart. Professioneel, creatief en persoonlijk, vol met passie, plezier en positiviteit, Wij zijn denkers en doeners en kijken verder dan mooie huizen alleen. Al járen zijn wij zowel ontwikkelaar als bouwer van woningen. Bovendien hebben wij de laatste paar jaar onze positie in bestaande bouw enorm uitgebreid en bieden we het complete spectrum aan.Maar we willen meer. Dat zit nou eenmaal in ons DNA. We willen er écht toe doen. Want er is veel aan de hand in de wereld. Ook nu kunnen én willen we als ontwikkelaar en bouwer van buurten en huizen van mensen écht verschil maken. Met ons hoofd en vanuit ons hart willen wij plekken maken waar (toekomstige) bewoners veilig, gezond en gelukkig kunnen wonen.

  Het maakt niet uit of je een denker of een doener bent. Of je baanbrekend onderzoek wilt doen voor je afstudeeropdracht of een paar maanden wilt meelopen tijdens je stage. Voor leergierige, enthousiaste toppers maken wij graag plek in ons team! Je wordt in dat geval een volwaardig lid van het projectteam op één van onze mooie nieuwbouw- of renovatieprojecten in de Randstad. Óf van één van de afdelingen op ons kantoor in Zoetermeer!

   

  Bij ERA Contour draait het allemaal om woongeluk. Gelukkige bewoners die fijn leven in sterke buurten. Bij ERA Contour bouwen, ontwikkelen en renoveren en verduurzamen wij woningen. Dat doen we met ons hoofd en vanuit ons hart. Wij kijken verder dan het bouwen van mooie, duurzame woningen van goede kwaliteit alleen. Sterke buurten en gelukkige bewoners. Daar doen we het voor. Al jaren!