Menu
  English

  ABB Bouwgroep B.V.

  Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst

  Welkom in de inspiratieruimte van: ABB Bouwgroep B.V.

  Over ABB

  Werken bij ABB is werken in een organisatie waar veel disciplines samenkomen. Die diversiteit inspireert. We bieden je dan ook alle ruimte om je talenten te ontdekken, in te zetten en te ontwikkelen. Ook al zijn we groot, het voelt als klein. Collega’s kennen elkaar en zoeken elkaar op. Om de vrijdag organiseren we een gezamenlijke borrel. En wie het leuk vindt, werkt zich in het zweet tijdens onze bootcamp. Want we vinden het belangrijk dat collega’s energie krijgen en met plezier naar hun werk gaan.

  Daadkrachtig in ontwikkelen en bouwen

  Met 60 jaar ervaring heeft ABB een sterk fundament als projectontwikkelaar en bouwer. We ontwikkelen prettige leefomgevingen waarin aan alles is gedacht. In opdracht én op eigen risico. Hierin zijn we daadkrachtig. We verliezen nooit de wensen van de opdrachtgever en kopers uit het oog. Uitgegroeid tot grote speler in de woningbouw, hebben we de warmte en persoonlijke betrokkenheid als familiebedrijf weten te behouden. We realiseren grootse projecten met korte lijntjes.

  Een inspirerende omgeving

  Natuurlijk kunnen we je vertellen hoe fijn het is om bij ABB te werken. We kunnen zeggen dat je betrokken collega’s hebt, uitdagend werk in een dynamische omgeving, goede arbeidsvoorwaarden en eindeloze opleidingsmogelijkheden. Maar het is veel interessanter om dat van medewerkers te horen. Welkom in de wereld van ABB! Bekijk hier hun verhalen. En ontdek hoe medewerkers het werken bij ABB ervaren.

  Ben je enthousiast geworden na het lezen van alle informatie? Ben je op zoek naar een (afstudeer)stageplaats stuur dan je motivatiebrief en CV direct naar: sollicitatie@abbbouwgroep.nl. Wie weet zien we je binnenkort en word jij onze collega.

  Stage lopen bij ABB