Menu
  English

  4Building B.V.

  Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst

  Welkom in de inspiratieruimte van: 4Building B.V.

  Over 4Building B.V.

  Hallo Studenten! 4Building is een onafhankelijk advies- en managementbureau op het gebied van huisvesting, vastgoed en bouwprojecten. Met 24 betrokken projectmanagers en adviseurs zorgen wij voor resultaat door verbinding, sturing en een gestructureerd ontwerp- en bouwproces.Wij worden enthousiast van complexe private en publieke utiliteitsprojecten, zoals ziekenhuizen, onderwijsgebouwen, hotels, kantoren, sportcentra etc. En werken voor opdrachtgevers als Corendon, Erasmus Universiteit, Dunamare Onderwijsgroep, Holland Casino, ASML, Schiphol en UMC Utrecht.

  Onze ambitie

  Missie

  De missie van 4Building is als volgt geformuleerd: “Als 4Building bundelen wij gedrevenheid en diversiteit, om met toewijding van professionele mensen, afgestemd op de klant, kwaliteit en creativiteit te leveren”. Wij voeren hiermee onze kernwaarden met betrekking tot onze dienstverlening uit: betrokkenheid, kwaliteit door middel van een hoog kennis- en informatieniveau en creativiteit.

  We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

  Ontwikkeling van perspectief

  4Building biedt haar klanten nieuw perspectief door de ontwikkeling en de realisatie van haar huisvestingsvraagstukken. Dat doen we met aandacht voor de mens en haar omgeving.

  Deskundig, betrokken, creatief en doelgericht.

   

   

  Adviesbureau in de gebouwde omgeving

  Wij onderscheiden ons door de kwaliteit en ervaring van ons personeel en de wijze waarop wij onze klanten benaderen. De scope van onze werkzaamheden zijn huisvestingsadvies, projectmanagement, bouwkostenadvies, aanbesteden en contracteren.

  Door kwalitatieve dienstverlening, échte betrokkenheid en innovaties (early-adapters) werken onze klanten graag met 4Building. Hierin zijn ons personeel en onze kennis onze assets.

  Werkgeluk en inspiratie zijn belangrijke onderdelen in ontwikkeling en behoud van medewerkers. De verbinding van medewerkers en hun families is belangrijk voor een persoonlijke en betrokken cultuur binnen het bedrijf.

  Naast harde elementen (structuren/systeem/strategie) is er binnen 4Building aandacht voor zachtere waarden (communicatie/managementstijl/cultuur/sfeer).