Menu English

‘Ik wil weten wat de mensen hogerop aan het doen zijn. Ik wil meer transparantie!’

Podcast over ‘thuisvoelen’ op Hogeschool Rotterdam

Niet iedere student voelt zich thuis op Hogeschool Rotterdam. Bijvoorbeeld omdat diegene zich niet herkent in de groep docenten of door opmerkingen van studiegenoten. Door hierover open en eerlijk in gesprek te gaan met elkaar, kunnen we ervoor zorgen dat hierin verbetering komt.

Daarom praat host Kiersha in aflevering 6 van deze podcast met alumnus Tony do Rosario en student Souraya Alves over onder meer discriminatie, racisme en inclusiviteit. Ook belt ze met Sami Martins Ribeiro, oprichter van het platform INCLUDED en met Guusje Tavecchio, beleidsmedewerker Inclusiviteit & Diversiteit. Een eerlijke en ogen opende aflevering, luister hem hier of via je favoriete podcastapp.

Andere kanalen:

  Luister op Spotify

  Luister op Apple Podcasts

  Luister op Google Podcasts

Heb jij te maken gehad met racisme of discriminatie? Je kunt op verschillende manieren terecht op Hogeschool Rotterdam.

In de podcast 'Wat zeg jij nou' gaat host Kiersha maandelijks in gesprek met twee medestudenten over onderwerpen waar studenten mee te maken hebben. Van je studie tot aan maatschappelijke issues die ons allen aangaan. Alles wordt besproken! Transparant en open, op z'n Rotterdams. We willen studenten inspireren door te luisteren naar elkaars verhalen. Zo ontstaan de leukste en eerlijkste gesprekken.

Luister ook de andere afleveringen van Wat zeg jij nou?! De podcast voor en door studenten van Hogeschool Rotterdam. Hr.nl/watzegjijnou