Menu English

Immersive Tech Week

28 november 2022 - 2 december 2022

Ook Hogeschool Rotterdam geeft haar visitekaartje af met een gevarieerd programma, waarbij bezoekers uitgedaagd worden in de wereld van de nieuwe digitale dimensie, 3D, te stappen.

Toon:

Immersive Tech Week

Beleef het zelf!

We leven in een snel veranderende wereld waarin digitale toepassingen steeds vanzelfsprekender zijn geworden. Veel van deze toepassingen zijn nog 2D op het platte scherm (telefoon, laptop, tablet). Maar een nieuwe digitale dimensie dient zich aan. De digitale 3D wereld. En daarmee verschuiven we van ‘kijken’ naar ‘zelf beleven’. Een informatie-overdracht met een veel diepere impact. Dit is de wereld van de Immersieve Tech. De wereld van Virtual Reality, Augmented Reality, Extended Reality en alles wat daar tussen zit.

Op 28 november start in De Doelen de Immersive Tech Week en Hogeschool Rotterdam is een grote partner van dit evenement. Een hele week lang is er aandacht voor alle mogelijke toepassingen van immersieve tech.

 Boek nu je gratis tickets met code ITW-STUDENTHSR

Bekijk de events van Hogeschool Rotterdam

Bekijk het volledige programma VRDays

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen