Menu Zoeken English

Voor nu toch weer even HRo

Hogeschool Rotterdam online
14 mei 2020

Zoals bij alle scholen is er ook bij Hogeschool Rotterdam vanaf half maart veel veranderd. Dat iedereen zoveel mogelijk thuis moet werken en er fysiek geen les gegeven kan worden, betekent niet dat er geen les gegeven wordt. Het onderwijs is online gegaan.

Er wordt keihard gewerkt om de studenten op een zo goed mogelijke manier te onderwijzen en ondersteunen én om straks de nieuwe studenten te verwelkomen. Neem een kijkje in het magazine 'Onderwijs op afstand' waarin docenten elkaar inspireren en lees hier hoe één van onze studenten het online onderwijs ervaart. 

Naast het onderwijs is ook de voorlichting voor studiekiezers online gegaan. Lees hier de eerste ervaringen met de live Q&A's via Instagram. Elke dag is nu open dag. Er zijn filmpjes over de opleidingen, er kunnen webinars gevolgd worden waarin docenten en studenten van de opleiding uitleg geven en vragen beantwoorden en er zijn studentambassadeurs die benaderd kunnen worden voor vragen over de opleiding, het studetntenleven of hoe zij tot een keuze zijn gekomen. Zie hier het aanbod. 

Het is dus zeker anders dan voorheen, maar we hopen dat studiekiezers op deze manier toch een goed beeld krijgen, hun vragen kunnen stellen en een keuze kunnen maken. 

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen