Menu English

The Case Center

Undergraduate Case Teaching Licence

Website gericht op bevorderen van "the case method" in het business onderwijs. Biedt toegang tot meer dan 30.000 casestudies van vooraanstaande business schools. ⚠️ Alleen voor Hogeschool Rotterdam docenten. Registratie verplicht.

Inhoud

De casestudies in de Undergraduate Case Teaching Licence mogen worden gebruikt in het onderwijs aan de Hogeschool Rotterdam conform de licentievoorwaarden. Voor circa 64% van de beschikbare cases in de Undergraduate Case Teaching Licence is een begeleidende teaching note beschikbaar.

Gebruiksvoorwaarden

  • Toegang is beperkt tot onderwijzend personeel van Hogeschool Rotterdam. Wil je casestudies gebruiken voor je modules, dan moet je je eerst registreren en goedkeuring krijgen vanuit The Case Centre.
  • Cases mogen alleen verspreid worden onder studenten als printouts van de pdf of via een link op de LMS (zie hiervoor de handleiding onderaan).
  • Het is niet toegestaan de elektronische download (PDF) op te slaan in password beveiligde omgevingen als CumLaude etc.
  • Alvorens te registreren wordt je verzocht de “Terms of Registration” en de “Terms and conditions for electronic downloads” te lezen.
Wij verzoeken je vriendelijk om je te houden aan de voorwaarden t.a.v. toegestaan gebruik van de database. Dit omdat Hogeschool Rotterdam aansprakelijk gesteld zal worden voor alle schade veroorzaakt door opzettelijk of nalatig gedrag van een gebruiker.
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen