Menu English

Pressreader

Kranten, Magazines

Lees ruim 350 kranten en tijdschriften uit meer dan 60 landen en in 40 talen. De kranten en tijdschriften zijn actueel, full-text en er is een archief van omstreeks drie maanden.

Inhoud

Met PressReader heb je gratis toegang tot duizenden kranten en magazines van over de hele wereld. Hierbij zitten niet alleen zakelijk publicaties, maar ook magazines over onderwerpen als games, muziek, creatieve hobbies, mode, computers, sport, etc. PressReader biedt je deze aan in de originele opmaak, inclusief afbeeldingen en is beschikbaar als webversie en app.

Gebruik

Ga naar de PressReader website, maak een persoonlijk account aan en installeer (optioneel) de app op je tablet of smart phone. Zo beheer je eenvoudig je abonnementen.

De PressReader website is altijd toegankelijk via de speciale link op deze pagina. Voor apps geldt echter dat je alleen gratis toegang hebt wanneer je verbonden bent met een HotSpot. Het EduRoam netwerk van de Hogeschool Rotterdam valt hieronder. Ben je verbonden met geweest met een HotSpot, dan heb je nog 7 dagen aanvullende toegang waarbij gratis downloaden beschikbaar is. Daarna zul je opnieuw verbinding moeten maken. Zie hiervoor de HotSpot Map in het hoofdmenu van PressReader.

Tips

  • Klik op Add to my publications om een krant of tijdschrift aan je abonnementen toe te voegen
  • Via menuoptie My Topics maak je je eigen nieuwsoverzicht over een onderwerp naar keuze.
  • Interessant artikel gevonden? Gebruik de bookmark optie om het aan een collectie toe te voegen, zodat je het later terug kunt vinden.
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen