Menu English

CINAHL Complete

Gezondheid

Titelgegevens en samenvattingen van vooral tijdschriftartikelen op het gebied van verpleging, gezondheidszorg en paramedische specialisaties. Gedeeltelijk full-text.

Inhoud

Naast tijdschriftartikelen is ook een aantal verpleegkundige proefschriften, gezondheidszorgboeken, congresverslagen, standards of practice, educatieve software en alle publicaties van the National League for Nursing en the American Nurses' association ge├»ndexeerd. Deelgebieden zijn nursing, biomedicine, consumer health en 17 paramedische disciplines.

CINAHL bevat ook een full text database met tijdschriften, jurisprudentie en clinical trials. CINAHL is gekoppeld aan de Nursing and Allied Health Collection: een full text database die een gedeelte van de gevonden verwijzingen in CINAHL direct full text beschikbaar stelt.

Training

Wil je optimaal gebruik maken van CINAHL? De mediatheek heeft een online training gemaakt die je uitlegt wat "Quick lessons" en "Evidence based care sheets" zijn en hoe je het beste kunt zoeken in CINAHL.

Open de Wikiwijs training

­čŹ¬

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen