Menu English

Rotterdam Mainport Institute

Rotterdam Mainport Institute (RMI) biedt vier technische hbo-opleidingen aansluitend op de (inter)-nationale scheepvaart- en transportsector en het havenindustriële complex.

Toon:

Om in Rotterdam de beste hbo-opleidingen voor scheepvaart, scheepsbouw, havens, logistiek en procesindustrie aan te kunnen bieden, hebben STC Group en Hogeschool Rotterdam de handen ineen geslagen onder de naam Rotterdam Mainport Institute (RMI). Samen beschikken wij over de meest up-to-date kennis, innovatieve leermiddelen en hooggekwalificeerde docenten. Elementen die garant staan voor ijzersterke hbo-opleidingen die perfect aansluiten bij de wensen van de (inter)nationale sectoren en arbeidsmarkt.

RMI biedt de volgende opleidingen:

  • Maritiem Officier (voltijd)
  • Logistics Engineering (voltijd)
  • Maritieme Techniek (voltijd)
  • Chemische Technologie (voltijd en deeltijd)

Deze opleidingen worden aangeboden in het gebouw van STC Group aan de Lloydstraat in Rotterdam, waar het grootste zeevaart-, haven- en transportsimulatorenpark van de wereld bevindt. Voor oefen- en praktijkonderwijs zullen ook RDM Campus en de STC-locatie in Brielle worden ingezet. De opleiding Chemische Technologie maakt voor praktijkonderwijs gebruik van de faciliteiten op de locatie van Hogeschool Rotterdam aan het Academieplein.

Rotterdam Mainport Institute werkt nauw samen met het bedrijfsleven en brancheorganisaties, zodat de opleidingen aansluiten op de meest actuele nationale en internationale ontwikkelingen.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen