Menu English

Studenten met een Nederlands diploma

Heb je een in Nederland behaald diploma, dan meld je je als volgt aan:

Aanmelden via Studielink

  1. Om je aan te melden, moet je eerst een DigiD aanvragen. Regel dit nu al. De aanvraag duurt ongeveer een week.
  2. Meld je uiterlijk 31 juli aan. Dat doe je via Studielink. Aanmelden is mogelijk vanaf 1 oktober.

Na je aanmelding

  • Nadat je je via Studielink hebt aangemeld, krijg je van Hogeschool Rotterdam (Centre of International Affairs) een bevestiging van je aanmelding. Hierin wordt onder andere vermeld aan welke eisen je nog moet voldoen om je inschrijving rond te maken. Denk hierbij aan het voeren van een intakegesprek met de opleiding, het tonen van je originele diploma van je vooropleiding (of een gewaarmerkte kopie) en het regelen van de betaling van het collegegeld. Hogeschool Rotterdam beoordeelt of je diploma en je niveau van de Engelse taal voldoen aan de vereisten voor het volgen van de opleiding. Als je niet voldoet aan de taalvereisten, kan Hogeschool Rotterdam je adviseren om een voorbereidingscursus te volgen.
  • Je ontvangt per e-mail een brief met je inloggegevens. Gebruik deze codes om in te loggen op Hint, het intranet. Op Hint vind je informatie over bijvoorbeeld de startweek, je planning en je boekenlijst. (Deze informatie is beschikbaar als de startdatum van je opleiding nadert). De inlogcodes geven je ook toegang tot je persoonlijke e-mail en Osiris (studentenregistratiesysteem).

Studenten met een buitenlands diploma

De aanmeldprocedure en -deadlines én alle andere vereisten voor buitenlandse studenten vind je op rotterdamuas.com.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen