Menu
  English

  Informatiegesprek

  Als je ge├»nteresseerd bent in de Master Pedagogiek kun je je aanmelden voor een informatieavond via het blok bovenaan de pagina of je kunt een afspraak maken voor een informatiegesprek door een mail te sturen naar masterpedagogiek@hr.nl. Tijdens het informatiegesprek kijken we samen of je voldoet aan de toelatingseisen. Daarnaast geven we je informatie over de opleiding en krijg je natuurlijk de gelegenheid om al je vragen te stellen. We willen graag weten of deze masteropleiding aansluit bij jouw verwachtingen. Uiteraard kun je je ook zonder informatiegesprek via Studielink aanmelden voor de opleiding.

  Aanmelden voor de opleiding

  Als je daadwerkelijk wilt starten met de opleiding meld je je online aan via Studielink. Dit kan tot 1 augustus. Voor je aanmelding in Studielink heb je een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan tijdig aan via www.DigiD.nl
  Na je aanmelding word je uitgenodigd een digitale test te maken. De resultaten van die test zijn input voor het intakegesprek. Goedkeuring om te kunnen starten met een opleiding krijg je tijdens dit gesprek, mits je voldoet aan de voorwaarden en jouw verwachtingen matchen met de inhoud van de opleiding. De intakeprocedure gaat medio maart van start. 

  Meer informatie over de aanmeldprocedure