Menu Zoeken English

Mijn overwegingen durf ik nu te delen

Wat voor mij belangrijk was om te kiezen voor de Master Pedagogiek van Hogeschool Rotterdam, was de aandacht voor de grote stad. Dat is voor mijn werk als docent in Rotterdam relevant.

Het contact met de docenten en medestudenten is heel goed. Ontspannen en tegelijk professioneel. De module "Visies en idealen" vond ik meteen een erg fijne start. Ook de module "Over de grens" is mij heel erg bijgebleven omdat het geweldig goed klikte met mijn medestudenten in onze onderzoeksgroep.

Het vele schrijven is vaak zwaar doordat je lang aan je beeldscherm moet zitten (ik ben tenslotte ook ergotherapeut), maar ook heel leerzaam. De onderwerpen zijn vaak relevant voor mijn werk en hebben mijn interesse. In de loop van de studie krijg ik meer invloed op de keuze van de onderwerpen die aan bod komen. De docenten zijn allemaal prettig in de omgang.

Het uitgebreide leeswerk geeft inzicht en kennis waarmee ik mijn standpunten op mijn werk beter kan onderbouwen. Steeds vaker durf ik mijn overwegingen te delen in mijn team.

Pieter van der Meer, ergotherapeut en hogeschooldocent

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen