Menu English

"Ik voel me heel erg thuis".

Ali van de opleiding Medische hulpverlening

Een opleiding kiezen begint met dromen en ontdekken. En veel vragen stellen: Hoe zie je jezelf in de toekomst? Wat past bij jou? En dan komt dat moment dat je keuze bevestigd wordt; je zit op de juiste plek. Ali koos voor de opleiding Medische Hulpverlening en kreeg die bevestiging toen hij merkte dat hij met plezier de lessen volgde.

Toen ik na mijn middelbare school een studie moest kiezen had ik ontzettende keuzestress. Ik had me geori├źnteerd op twee studies, maar ik vond ze uiteindelijk allebei totaal niet bij me passen. De laatste dag dat ik me kon inschrijven, heb ik me daarom maar random ingeschreven voor een laboratoriumstudie. Dit was geen goede gok want het bleek totaal niet bij me te passen.

Ik ging opzoek naar een nieuwe studie en hoorde via een kennis over de opleiding Medische Hulpverlening. Deze opleiding heeft een strenge selectieprocedure die bestaat uit toetsen en een motivatiebrief. Hierdoor heb ik me goed moeten inlezen en wist ik precies wat de studie inhield. Ondanks dat er een strenge selectieprocedure voor deze studie was, ben ik het toch gaan proberen. Dat heb ik gelukkig gehaald.

Met plezier naar school

Door mijn vorige studie weet ik hoe het voelt om niet op de juiste plek te zitten. Je gaat twijfelen aan jezelf en de keuzes die je maakt. Het moment dat ik merkte met hoeveel plezier ik naar school ging en in de les zat, wist ik zeker dat ik op de juiste plek zit. Ik vind alles aan de opleiding leuk en ik voel me heel erg thuis. De stad Rotterdam zorgt ervoor dat ik me extra welkom voel. Later wil ik graag in de acute zorg werken. Om ervaring op te doen wil ik eerst op de spoedeisende hulp werken. Wanneer ik voel dat ik er klaar voor ben wil ik uiteindelijk op de ambulance werken.

Meer weten over deze opleiding?

 Ga naar de opleidingspagina

­čŹ¬

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen