Open dag Maritieme Techniek

Voltijd Bachelor

Is Maritieme Techniek de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

De opleiding Maritieme Techniek wordt verzorgd door Rotterdam Mainport Institute: een samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam en STC Group.

Vraag het onze student

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Maritieme Techniek

Docent Willem Brandenburg en student Tom van Esch vertellen je alles wat je moet weten over de opleiding Maritieme Techniek bij Hogeschool Rotterdam. Zo krijg je informatie over de vier thema’s binnen de opleiding (Drijven, Sterk zijn, Werken, Maken), de opbouw van de opleiding, de vakken en projecten, stages tijdens de opleiding en de internationale mogelijkheden bij de opleiding. Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding!