Menu English

Open dag Maritieme Techniek

Voltijd Bachelor

Is Maritieme Techniek de opleiding die bij je past of twijfel je nog? Check alle mogelijkheden om kennis te maken met ons!

We bieden je verschillende activiteiten waar je aan kunt deelnemen, zowel online als op locatie. Op deze pagina bekijk je opleidingsvideo’s en -presentaties, het aanbod verschilt per opleiding. Neem contact op met onze studenten, zij vertellen je graag vanuit hun eigen ervaring over de opleiding en het studeren aan de hogeschool. 

De opleiding Maritieme Techniek wordt verzorgd door Rotterdam Mainport Institute: een samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam en STC Group.

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Maritieme Techniek

Docent Willem Brandenburg en student Tom van Esch vertellen je alles wat je moet weten over de opleiding Maritieme Techniek bij Hogeschool Rotterdam. Zo krijg je informatie over de vier thema’s binnen de opleiding (Drijven, Sterk zijn, Werken, Maken), de opbouw van de opleiding, de vakken en projecten, stages tijdens de opleiding en de internationale mogelijkheden bij de opleiding. Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding!

 

 

Rondleiding op locatie Lloydstraat

Ontdek waar je straks gaat studeren

In deze vlog laat onze student Ayiana haar vijf favoriete plekken zien op locatie Lloydstraat. Nieuwsgierig? bekijk de vlog!

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen