Menu English

‘Deze opleiding is een mengelmoes van alles wat ik leuk vind.’

Beau van de opleiding Logopedie

Een opleiding kiezen is een zoektocht. Je stelt jezelf vragen: Hoe zie je jezelf in de toekomst? Wat past bij jou? Je zoekt en vindt een leuke opleiding en je gaat ervoor: je wordt student! Maar wanneer komt dat moment dat je keuze bevestigd wordt en je weet: ik zit op de juiste plek? Beau koos voor de opleiding Logopedie en wist ‘Dit is het!’ toen ze voor het eerst stage liep.

Mijn middelbare school was de Havo voor Muziek en Dans. Ik wilde graag door met stem en zang, maar wilde daar een medische kant aan toevoegen. In havo 4 was het daarom voor mij al duidelijk dat ik Logopedie wilde studeren. Toen ik was gaan kijken bij de opleiding op de open dag, was ik eigenlijk meteen verkocht. Voor de zekerheid ben ik gaan proefstuderen, wat alleen maar meer zekerheid gaf. Deze opleiding is een mengelmoes van alles wat ik leuk vind.

Dit is het

In het eerste jaar van de opleiding ga je op stage. Tijdens deze stage loop je drie dagen mee met een logopedist. Tijdens deze dagen realiseerde ik me pas echt hoe leuk ik het vond. Ondanks dat toetsen maken soms wat minder leuk is, is het wel precies wat ik wil doen later. Ik kon gewoon zien dat alles wat ik aan het leren was, ook echt wordt toegepast in de praktijk. Dat was het moment voor mij dat ik dacht: 'Ja, dit is het!'. Later wil ik met kinderen gaan werken. Dan ga ik ze helpen met hun stem, spraak, taal, communicatieve voorwaarden, een stukje coaching en nog veel meer.

Meer weten over deze opleiding?

 Ga naar de opleidingspagina

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen