Menu Zoeken English

Open dag Logopedie

Voltijd Bachelor

Is Logopedie de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie onderzoeksprojecten Logopedie

Docent Wanda van der Est geeft een online voorlichting voor de opleiding Logopedie. Ze vertelt je iets over het beroep logopedist; wat ga je precies doen en waar kun je gaan werken? Ook is er aandacht voor de eigenschappen die nodig zijn om een goede logopedist te worden en de vaardigheden en competenties die je als logopedist hebt na het afronden van de studie. Vervolgens vertelt ze wat meer over de opleiding zelf , zoals de leermethode, de opbouw en de stages. 

Let op: de uiterste aanmelddatum is 1 mei 2022. 

En je kunt alléén in september 2022 starten met de opleiding als je vóór 1 september 2022 minimaal een havo-, vwo- of mbo-niveau 4 diploma hebt behaald.

De communicatie met personen met een taalstoornis helpen verbeteren? Bekijk de online presentatie over relevante onderzoeksprojecten binnen de opleiding.
Logopedie is een veelzijdig beroep. Die veelzijdigheid kom je al tegen in de opleiding. Als student leer je de kennis, vaardigheden en houding die nodig zijn om het beroep goed uit te kunnen oefenen. Daarbij hoort ook het bijdragen aan de innovatie van de zorgpraktijk. Student Manouk van Vliet en docenten Philine Berns en Alissa Nikkels vertellen meer over hoe studenten van de opleiding Logopedie betrokken zijn bij relevante onderzoeksprojecten. Zo hebben bijvoorbeeld studenten bijgedragen aan een training voor zorgprofessionals, met als doel de communicatie met personen met afasie te verbeteren.

Een interview met een oud-student

Over de studie bij Hogeschool Rotterdam en de toekomst

Yasmin, oud-student Logopedie

Yasmin Hollestein is afgestudeerd en beantwoordt vragen over haar studie en toekomst. zij geeft ook tips voor nieuwe studenten.
 

 

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen