Menu English

Open dag Logopedie

Voltijd Bachelor

Is Logopedie de opleiding die bij je past of twijfel je nog? Check alle mogelijkheden om kennis te maken met ons!

We bieden je verschillende activiteiten waar je aan kunt deelnemen, zowel online als op locatie. Op deze pagina bekijk je opleidingsvideo’s en -presentaties, het aanbod verschilt per opleiding. Neem contact op met onze studenten, zij vertellen je graag vanuit hun eigen ervaring over de opleiding en het studeren aan de hogeschool. 

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie onderzoeksprojecten Logopedie

Docent Wanda van der Est geeft een online voorlichting voor de opleiding Logopedie. Ze vertelt je iets over het beroep logopedist; wat ga je precies doen en waar kun je gaan werken? Ook is er aandacht voor de eigenschappen die nodig zijn om een goede logopedist te worden en de vaardigheden en competenties die je als logopedist hebt na het afronden van de studie. Vervolgens vertelt ze wat meer over de opleiding zelf , zoals de leermethode, de opbouw en de stages. 

Let op: de uiterste aanmelddatum is 1 mei 2023. 

En je kunt alléén in september 2023 starten met de opleiding als je vóór 1 september 2023 minimaal een havo-, vwo- of mbo-niveau 4 diploma hebt behaald.

De communicatie met personen met een taalstoornis helpen verbeteren? Bekijk de online presentatie over relevante onderzoeksprojecten binnen de opleiding.
Logopedie is een veelzijdig beroep. Die veelzijdigheid kom je al tegen in de opleiding. Als student leer je de kennis, vaardigheden en houding die nodig zijn om het beroep goed uit te kunnen oefenen. Daarbij hoort ook het bijdragen aan de innovatie van de zorgpraktijk. Student Manouk van Vliet en docenten Philine Berns en Alissa Nikkels vertellen meer over hoe studenten van de opleiding Logopedie betrokken zijn bij relevante onderzoeksprojecten. Zo hebben bijvoorbeeld studenten bijgedragen aan een training voor zorgprofessionals, met als doel de communicatie met personen met afasie te verbeteren.

Een interview met een oud-student

Over de studie bij Hogeschool Rotterdam en de toekomst

Yasmin, oud-student Logopedie

Yasmin Hollestein is afgestudeerd en beantwoordt vragen over haar studie en toekomst. zij geeft ook tips voor nieuwe studenten.
 

 

Rondleiding op locatie Rochussenstraat

Ontdek waar je straks gaat studeren

In deze vlog laat onze student Seda haar vijf favoriete plekken zien op locatie Rochussenstraat. Nieuwsgierig? bekijk de vlog!

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen