Menu
  English

  Marc de Graaf

  Docent Lerarenopleiding Wiskunde

  Hoi, ik ben Marc

  Wordt de stelling van Pythagoras in de ICT gebruikt? In welk beroep kom je een sinus tegen? Is het toeval dat het in volgorde optellen van oneven getallen steeds een kwadraat geeft?
  Ik heb zelf jarenlang wiskundelessen gegeven in het voortgezet onderwijs en ik heb al deze vragen wel eens gehoord. Meestal had ik wel een antwoord, maar soms stond ik ook wel eens met mijn mond vol tanden. Eigenlijk zijn dat de leukste vragen. De vragen die jezelf ook weer aan het denken zetten.
  Al deze vragen en nog veel meer leg ik mijn studenten ook voor om hen te helpen zich te ontwikkelen naar de docent die ze graag willen worden. Ik vind die groei van student tot toekomstig collega prachtig om te zien. Die ontwikkeling naar wiskundedocent geef ik vorm met een ijzersterk team die ook ervaren heeft hoe is om dagelijks voor een stel pubers te staan met alle uitdagingen die daarbij horen.
  Door het grote tekort aan wiskundedocenten ben je vrijwel verzekerd van een baan na deze opleiding! Heb je vragen of wil je meer weten over de opleiding? Mail mij gerust!

  Stel je vraag

  E-mail