Menu English

Open dag Industrieel Product Ontwerpen

Voltijd Bachelor

Is Industrieel Product Ontwerpen de opleiding die bij je past of twijfel je nog? Check alle mogelijkheden om kennis te maken met ons!

We bieden je verschillende activiteiten waar je aan kunt deelnemen, zowel online als op locatie. Op deze pagina bekijk je opleidingsvideo’s en -presentaties, het aanbod verschilt per opleiding. Neem contact op met onze studenten, zij vertellen je graag vanuit hun eigen ervaring over de opleiding en het studeren aan de hogeschool. 

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

Meeloopdag

Kom bij ons langs

Ben je geïnteresseerd in de opleiding Industrieel Product Ontwerpen en lijkt het je leuk om een dag(deel) mee te lopen? Er is ruimte om vragen stellen aan studenten en docenten en krijgt een indruk van de manier van het onderwijs. Je hoeft niks voor te bereiden of mee te nemen. Stuur dan een mailtje naar Céline, dan maken we een afspraak. Je bent van harte welkom!

Mail ons

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Industrieel Product Ontwerpen

Ben jij een maker? Houd je van techniek en creatief bezig zijn? In deze video vertellen studenten je alles over de opleiding Industrieel Product Ontwerpen (IPO) van Hogeschool Rotterdam.

 

Vraag het onze studenten

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Rondleiding op locatie Academieplein

Ontdek waar je straks gaat studeren

In deze vlog laat onze student Sabine haar vijf favoriete plekken zien op locatie Academieplein. Nieuwsgierig? bekijk de vlog!

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen