Online open dagen Industrieel Product Ontwerpen

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Industrieel Product Ontwerpen de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Industrieel Product Ontwerpen

Docent Linde Heijmerink vertelt over de faciliteiten op locatie Pieter de Hoochweg waar het onderwijs voor deze opleiding wordt gegeven.

Locaties opleiding

Hier ga je studeren

Academieplein

Ben jij benieuwd hoe locatie Academieplein er van binnen uit ziet? Derdejaars student Sabine geeft je in deze vlog een rondleiding op haar favoriete locatie. Ze laat je zien hoe de faciliteiten en lokalen eruit zien, waar je rustig kunt studeren en waar je met klasgenoten kunt afspreken.

Alle informatie over locatie Academieplein

RDM Rotterdam

Ben jij benieuwd hoe locatie RDM Rotterdam er van binnen uit ziet? Student Cheyenne geeft je in deze vlog een rondleiding. RDM Rotterdam is een oude scheepsloods en dat zie je overal terug. Er zijn veel praktijklokalen maar er is ook een vissenkom. Benieuwd? Bekijk dan de vlog!

Alle informatie over locatie RDM Rotterdam

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen