Menu English

‘De eerste les was voor mij gelijk een bevestiging.’

Wendel van de opleiding Human Resource Management

Een opleiding kiezen begint met dromen en ontdekken. En veel vragen stellen: Hoe zie je jezelf in de toekomst? Wat past bij jou? En dan komt dat moment dat je keuze bevestigd wordt; je zit op de juiste plek. Wendel koos voor de opleiding Human Resource Management en kreeg die bevestiging tijdens de eerste les.

Ik kom van het mbo, waar ik Transport en Logistiek heb afgerond. Toen ik m'n mbo-diploma had gehaald, wilde ik graag doorstuderen. Ik heb op de website van Hogeschool Rotterdam een paar keer de studiekeuzetest gemaakt, en steeds weer kwam de opleiding Human Resource Management als beste optie uit de test. Toch was ik niet meteen zeker van m'n zaak, omdat ik dacht dat het een meidenopleiding zou zijn. Ik besprak dit met mijn tante en die zei gelijk dat ik me niets van de vooroordelen moest aantrekken. Zij heeft al vele jaren werkervaring en kon me precies uitleggen wat de opleiding inhoudt op de werkvloer.

Goede sfeer

Na de uitleg van mijn tante heb ik de open dag bezocht. Wat me vooral overtuigde was de sfeer op de opleiding. Ik merkte dat ik echt mezelf kon zijn en dat iedereen elkaar accepteerde. De eerste les was voor mij gelijk een bevestiging dat ik goed had gekozen. Het was precies wat ik ervan had verwacht, en dat is nu nog steeds zo. Ik wil later heel graag HR-businesspartner worden. Dan ben ik bijvoorbeeld projectleider van verschillende projecten en ga ik op strategisch niveau meebeslissen en advies geven over zaken zoals fusies, overnames, strategische personeelsplanning en kostenbesparing, etc.

De ervaring van Bente

Meer weten over deze opleiding?

 Ga naar de opleidingspagina

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen