Menu English

‘Ik vind het bedrijfsleven ontzettend leuk, maar ook om met mensen om te gaan.’

Bente van de opleiding Human Resource Management

Een opleiding kiezen is een zoektocht. Je stelt jezelf vragen: Hoe zie je jezelf in de toekomst? Wat past bij jou? Je zoekt en vindt een leuke opleiding en je gaat ervoor: je wordt student! Maar wanneer komt dat moment dat je keuze bevestigd wordt en je weet: ik zit op de juiste plek? Bente koos voor de opleiding Human Resource Management en voelde die bevestiging toen ze haar propedeuse haalde.

Het is een lange zoektocht geweest naar mijn huidige studie. Ik heb altijd in het buitenland gewoond en was pas net in Nederland toen ik mijn keuze moest maken. Daardoor had ik me niet goed verdiept in de studies en ben ik de pabo gaan doen. Eigenlijk was het al vrij snel duidelijk dat die opleiding niks voor mij was, dus daar ben ik mee gestopt. Die periode heb ik gebruikt om goed na te denken over wat nou echt bij mij past.

Goede combinatie

Ik vind het bedrijfsleven ontzettend leuk, maar ook om met mensen om te gaan. Toen ben ik in mijn omgeving gaan vragen naar de opleidingen die zij volgden. Na een paar gesprekken kwam ik er al vrij snel achter dat ik Human Resource Management wilde gaan doen. Ik zocht naar de combinatie bedrijfsleven en maatschappelijk betrokken zijn en die had ik gevonden. Voor extra bevestiging ben ik langs geweest bij de open dag en heb daar met een paar docenten gesproken.

Bevestiging

De eerste paar weken had ik meteen het gevoel dat ik op de goede plek zat, maar de echte bevestiging was toch wel het halen van mijn propedeuse. Human Resource Management voelt echt alsof het voor mij gemaakt is. Ik weet nog niet wat ik in de toekomst wil gaan doen. Mijn opleiding is gelukkig heel breed, ik kan nog alle kanten op.

De ervaring van Wendel

Meer weten over deze opleiding?

 Ga naar de opleidingspagina

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen