Menu
  English

  Finance, Tax and Advice voltijd

  • Duur en startmoment

   4 jaar, september

  • Opleidingstype

   Voltijd Bachelor

  • Taal

   Nederlands

  Bij de opleiding Finance, Tax and Advice begin je direct vanaf het eerste jaar in één van de twee community's. Dat is een vierjarig specialisatieprogramma binnen de opleiding.

  De complete opleidingsinformatie vind je op de pagina's van de community's: 

  Dit zijn twee uitdagende specialisatieprogramma's waarin je jezelf kunt ontwikkelen. HIer leer je je talenten te gebruiken die tot succes leiden en doe je praktijkervaring op. Deze community's bestaan uit enthousiaste docenten, bedrijven, instellingen en studenten. 

   

  Let op! Kies bij je aanmelding in Studielink voor de opleiding Finance, Tax & Advice. De community van jouw keuze geef je door tijdens de studiekeuzecheck. Daarvoor word je uitgenodigd nadat je je hebt aangemeld via Studielink.

  Kies je community

  Bepaal je eigen richting

  Je kiest voor de community die het beste past bij je interesses en ambities.

  Betere verbinding met de praktijk

  We leiden je op tot een breed inzetbare financiële professional. De community’s zijn er om je nog beter te verbinden met de praktijk van de financiële dienstverlening. Je werkt met geselecteerde bedrijven en instellingen uit Rotterdam/regio Rijnmond. Zij dragen bij aan praktijkcases, projecten, stageplaatsen, gastsprekers en praktijkbegeleiders. Dit zorgt voor een duidelijke focus binnen een brede opleiding. Na succesvolle afronding, ontvang je het diploma FTA met vermelding van de gevolgde community.

  Kies de richting die het beste bij je past: