Menu English

SOVie Assistant

LeasePlan

De "Super OV Assistant" beter bekend als SOVie is bedoeld voor alle klanten die een auto leasen bij LeasePlan en naar het buitenland willen.

Vraagstelling

Ontwikkel voor mobiliteitsvraagstukken technologische oplossingen zodat het bedrijf LeasePlan zij in de toekomst dit kan gaan meenemen in hun dienstverlening.

Aanpak

Na een intensief traject van 5 maanden is de uiteindelijke oplossing opgeleverd: een volledig werkende app-omgeving die met behulp van machine-learning onderdelen slim met je kan meedenken. Na een intens creatief proces werd in het development proces in sprints toegewerkt naar een eindproduct.

Resultaat

De drempels die het lastiger maken te reizen in een ander land, zoals andere iconen, onbekende plekken zoals stations, andere manier van bewegwijzering en uiteraard een andere taal wilden wij kleiner maken zodat je makkelijker je weg kan vinden in een ander land.

Opleiding(en)

  • Creative Media and Game Technologies

Type

Project

 

Aan dit project werkten mee

Alara, Ismail, Sven, Tim, Laurens

Begeleider(s)

Nathalie, Jurgen en Roel

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen