Menu Zoeken English

Queen Elizabeth I - Interactive History

Hogeschool Rotterdam

Interactieve App over de geschiedenis van Queen Elizabeth I.

Vraagstelling

Werken aan je eigen identiteit/signatuur als ontwerper. Iets wat je altijd al hebt willen doen. Een eigen ontwerpopdracht formuleren en deze uitvoeren in een zelfstandig georganiseerd ontwerpproces. Hierbij worden de volgende fases doorlopen: Connect, Concept, Create. Daag jezelf uit!

Aanpak

In het begin is veel research gedaan naar bepaalde elementen van de tijd waarin Elizabeth leefde. Enorm veel inspiratie opgedaan met behulp van, het kijken naar kunst, illustraties, boekwerken, experimenten in Berlijn en Edinburgh, films, documentaires, etc. Dit om de feeling te krijgen van die tijd. De App is in Swift uitgewerkt, zodat deze daadwerkelijk in de Appstore komt te staan. Iets wat ik nog nooit had gedaan. De visuals zijn zo gemaakt dat het lijkt alsof het schilderijen zijn.

Resultaat

Interactieve App over de geschiedenis van Queen Elizabeth I. Om de drama en macht van deze vrouw uit te beelden met behulp van animerende illustraties en kennis van deze geschiedenis over te dragen op een manier van deze tijd.

Opleiding(en)

  • Communication and Multimedia Design

Type

Project

Aan dit project werkten mee

Mitchell Leber

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen