Menu Zoeken English

"Nationale Nederlanden in Motion"

LBi Lostboys

Minor: User Experience Design www.dreamvisions.nl yasmine.vo@gmail.com Nationale Nederlanden heeft een nieuwe pensioen webportal gelanceerd. Aan mij de taak om aan het merk Nationale Nederlanden een nieuwe dimensie te geven, door een pakkende trailer

Vraagstelling

Minor: User Experience Design www.dreamvisions.nl yasmine.vo@gmail.com Nationale Nederlanden heeft een nieuwe pensioen webportal gelanceerd. Aan mij de taak om aan het merk Nationale Nederlanden een nieuwe dimensie te geven, door een pakkende trailer te maken m.b.v. animatie en motion graphics.

Aanpak

Ik heb jongeren onderzocht om er achter te komen wat hen fascineert en hoe ik hen kan verleiden. Na een maand concepten bedenken, storyboards tekenen, scripts schrijven en focusgroup research heb ik de trailer geanimeerd in samenwerking met professionele motion designers.

Resultaat

Naast de trailer, heb ik ook gewerkt aan een handleiding voor toekomstig animators. De handleiding bevat een aangepast storyboard en een briefing waarin “jongeren” de belangrijkste doelgroep is.

Opleiding(en)

  • Communication and Multimedia Design

Type

Afstuderen

Aan dit project werkten mee

Yasmine Vo

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen