Menu English

Bibelot: Klokslag 45

Poppodium Bibelot - Dordrecht

Om te vieren dat Poppodium Bibelot 45 jaar bestond en om afscheid te nemen van de oude locatie, is er een knallend feest georganiseerd in Dordrecht.

Vraagstelling

Poppodium Bibelot wilde een onvergetelijke avond aanbieden voor alle mensen die de afgelopen jaren Bibelot hadden bezocht. Hierbij moet je denken aan mensen van 60 jaar die van ska houden tot jongeren van 18 jaar die gek zijn van heavy metal en alles wat daar tussenin zit. Om het 45-jarig bestaan van Bibelot terug te laten komen op de avond, was de vraag om 45 acts aan te bieden aan de brede doelgroep. Deze acts moesten verspreid worden door heel de kerk. De avond was vooral bedoeld om goede herinneringen aan Bibelot op te halen en voor een laatste keer het dak er vanaf te feesten!

Aanpak

We hebben tijdens het evenement veel samengewerkt. Onze minorgroep bestond allereerst uit leerlingen die de opleidingen VTM, CMV, CE en CO volgen en tijdens het project hebben we met leerlingen van het Davinci College te Dordrecht samengewerkt. Zij zorgden voor de artistieke bijdrage en hulp bij het hosten op de avond zelf. We hebben ons tijdens het project vooral bezig gehouden met het programmeren van de avond en het contacten van de artiesten, acts en alle betrokken partijen om iedereen op de hoogte van alles te houden om het evenement zo goed mogelijk te laten verlopen.

Resultaat

Klokslag 45 was een avond om nooit meer te vergeten. Er was een goedgevuld programma en de tent stond bomvol. Over de hele avond heeft ongeveer 750 man ons evenement bezocht - en dat in een kerk waar ongeveer 500 man past. De avond liep gesmeerd; de artiesten waren tevreden, we liepen op schema en het diverse, grootschalige publiek ging los. Het gastenboek stond overigens vol met goede herinneringen aan Bibelot en de extra acts zoals de Meet&Greet en Kinky Kapper werden erg gewaardeerd. Kortom, een onvergetelijke avond waar Bibelot op gehoopt had.

Opleiding(en)

  • Commerciële Economie
  • Communicatie
  • Culture en Maatschappelijke Vorming
  • Leisure Management

Type

Project

Aan dit project werkten mee

Yvette Brama, Bianca Groenewegen, Richelle Roth, Stephan Suijker, Bo de With

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen