Menu English

Jos Adriaansen

Docent Chemie

Algemene chemie en wiskunde zijn belangrijke vakken. Ik geef deze vakken in het eerste en tweede jaar. Het is de brede scheikundige basis die je nodig hebt voor je studie. De opleiding werkt veel samen met het bedrijfsleven om te zorgen dat de opleiding zo een goede aansluiting vindt met je baan later. Op de opleiding leer je alle vaardigheden en kennis die je straks nodig hebt voor een leuke uitdagende baan.

“Studenten aanleren om wiskunde in scheikunde toe te passen en andersom”

In 2014 ben ik overgestapt van het bedrijfsleven naar het onderwijs. Nadat ik een gastles had gegeven merkte ik dat ik daar zo enthousiast van werd, dat ik geswitcht ben. Ik krijg ontzettend veel energie om jonge mensen iets te leren vanuit het vakgebied wiskunde en scheikunde. En dan vooral hoe je wiskunde in scheikunde kan toepassen en andersom. Maar ook studenten duidelijk maken wat je ermee kan in een beroep later.

“Mijn passie is echt het lesgeven. Mijn kennis overbrengen en zien dat ik de klas meekrijg.”

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen