Menu English

Daniël Brandwijk

Docent Chemie

Mijn passie is om studenten te enthousiasmeren voor het beroep van chemicus. Ik wil studenten niet alleen in de studie verder brengen, ook op het persoonlijk vlak wil ik ze helpen in hun ontwikkeling. Ik geef practicumlessen voor het eerste, tweede en derde jaar. Ook begeleid ik stagiaires en ben ik betrokken bij projecten in de propedeuse.

“Met een gezonde dosis humor in het laboratorium aan de slag met studenten”

Van 2007 tot 2011 heb ik zelf deze opleiding gedaan en tijdens mijn studie heb ik ook gewerkt als student-assistent en peercoach. Na mijn opleiding heb ik bij verschillende chemische bedrijven gewerkt. Daar miste ik de omgang met studenten en daarom ben ik in 2014 begonnen op de Hogeschool Rotterdam. Eerst als instructeur en sinds 2016 als docent. 

“Ik haal veel plezier uit de omgang met studenten op het laboratorium tijden de practica. Het moment dat een student de geleerde informatie kan toepassen in de praktijk maakt mij blij. Dit samen met een gezonde dosis humor zorgt ervoor dat het werk plezierig wordt.”

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen