Menu English

Academische Werkplaats Verloskunde & Perinatale Gezondheid

Onderdeel van de Verloskunde Academie Rotterdam

Publicatiedatum: 01 januari 2011

De Verloskunde Academie Rotterdam is een samenwerkingsverband tussen Hogeschool Rotterdam en het Erasmus MC voor wat betreft verloskunde onderwijs en onderzoek. Onderzoek is hierbij ingebed in een gezamenlijke academische werkplaats (de Academische Werkplaats Verloskunde & Perinatale Gezondheid) waar het lectoraat Verloskunde & Geboortezorg van Kenniscentrum Zorginnovatie en de vakgroep verloskunde & gynaecologie van het Erasmus MC aan zijn verbonden.

Toon:

De Academische Werkplaats Verloskunde & Perinatale Gezondheid omvat diverse projecten. Vragen uit de praktijk zijn de basis en worden vertaald in een onderzoeksvraag. Afhankelijk van het onderwerp en de omvang van het onderzoek schakelt de academische werkplaats vervolgens studenten (bachelor en master), promovendi, (docent)onderzoekers, lectoren en/of hoogleraren in. 

Projecten

van de Academische Werkplaats Zwangerschap & Geboorte
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen