Menu English

Uw verhaal is waardevol! Uw verhaal kan gaan om uw eigen ervaring met chronische pijnervaringen of de ervaringen van uw familie, vrienden en/of kennissen. Deze ervaringen, dilemma’s of oplossingen dragen bij aan een samenleving die beter om kan geen met chronische pijn.

 

Het eerste contactmoment

Wilt u uw verhaal en/of ervaringen delen? Dan kunt u het onderstaande formulier invullen. Een van onze contactpersonen zal dan contact met u opnemen om het proces te starten, enkele algemene vragen te stellen en een gespreksafspraak te plannen.

Indien u verhinderd bent op de datum van het gesprek, dan kunnen wij, in samenspraak met u, ervoor kiezen om de gespreksafspraak met u op een later moment in te plannen.

Het interview

Het interview zal online gehouden worden (Teams, Skype, Google Hangouts) en zal ongeveer een uur duren. U heeft voornamelijk de leiding in dit gesprek, omdat wij vooral geïnteresseerd zijn in uw verhaal! De interviewer volgt uw verhaal, maar kan bijvoorbeeld doorvragen over hoe u het ervaart om te leven met chronische pijn en hoe dit verschillende levensgebieden heeft beïnvloed. Ook zijn we geïnteresseerd in uw ervaringen met paramedici en/of zorgverleners. Wat of wie heeft u de meeste steun gegeven en wat zijn juist belemmeringen (geweest)? Wij nemen het interview op dat na afloop letterlijk wordt uitgeschreven tot een anoniem transcript.

Uw naam wordt niet gebruikt in de uiteindelijke versie die op onze website komt te staan. U mag zelf een naam verzinnen, of we doen een voorstel voor een naam. U kunt er ook voor kiezen om geen naam in het verhaal te gebruiken. Daarnaast noemen we geen namen van paramedici, zorgverleners en de bedrijven waar ze voor werken. Ook vermelden we in het verhaal nooit de merknamen van medicatie die u gebruikt.

Wij zullen niet alle uitgewerkte verhalen plaatsen op onze website.

Uw toestemming

Voorafgaand aan het gesprek krijgt u toestemmingsformulieren toegestuurd naar uw e-mailadres. Deze hoeft u pas na afloop van het gesprek te ondertekenen. We vragen om toestemming om uw verhaal te mogen onderzoeken én of we een (verkorte) versie mogen publiceren op onze website.

Indien u toestemming aan ons geeft, wordt uw verhaal en ervaring gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek, met als doel om te onderzoeken hoe chronische pijnpatiënten beter begrepen en geholpen kunnen worden.

Als u toestemming geeft om een (verkorte) versie van uw verhaal te publiceren op onze website, laten wij u het verhaal altijd vooraf lezen. U bent dan in de gelegenheid aanpassingen te doen, wij zullen het verhaal pas plaatsen als u helemaal akkoord bent met het verhaal.

U kunt uw toestemming ten allen tijde weer intrekken. Wij verwijderen het verhaal dan van onze site.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen