Menu Zoeken English

Met Taal Vooraan

Taalverrijking op de voor- en vroegschoolse educatie
Publicatiedatum: 01 mei 2017

Taalontwikkeling van kinderen op de voor- en vroegschoolse educatie (VVE) verbetert door kwalitatief goed taalaanbod. Hogeschool Rotterdam, ZOLORO en vier VVE-locaties ontwikkelen ‘Taal Vooraan’, waarin pedagogisch medewerkers tijdens hun werk gecoacht worden.

Toon:

Beoogde resultaten

Het einddoel van dit project is een kant-en-klare training, die logopedisten van ZOLORO kunnen aanbieden als dienst aan VVE's in de regio Rotterdam. Een dergelijke training kan onderdeel vormen van de samenwerking tussen VVE en logopedist, waarbij signalering van taalproblemen en een snelle verwijzing naar de logopedist vroegtijdig kunnen plaatsvinden. 

In 2020 is, mede dankzij subsidie vanuit het Damsté-Terpstra Fonds, een train-de-trainer cursus voor logopedisten ontwikkeld met bijbehorend filmmateriaal. In het najaar van 2021 zal deze voor het eerst uitgevoerd worden. Lees hier meer.

Publicaties en producten

In de media

Nieuwsbrieven

Aanmelden

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? Meld u aan door te mailen naar lector Karin Neijenhuis.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen