Menu English

Evaluatie e-Health Modules

Rugklachten, lifestyle en blessure preventie
Publicatiedatum: 01 oktober 2013

Dit project is een evaluatie van drie e-health-modules: het zorgtraject als aanvulling op reguliere fysiotherapeutische zorg bij rugklachten, het lifestyle programma en het blessure preventie onderzoek.

Toon:

De evaluatie van de e-health modules is uitgevoerd voor Preferred Care. Preferred Care ontwikkelde een e-health platform, dat cliënten en patiënten kan ondersteunen in de preventieve of curatieve zorgtrajecten, die zij in overleg met hun fysiotherapeut volgen.

Het e-health platform binnen het zorgtraject biedt de cliënt/patiënt dagelijkse gestructureerde en agenda-gestuurde instructies, voorlichting, visuele ondersteuning voor oefeningen, feedback op eigen activiteiten en communicatiemogelijkheden met de therapeut. Gebruik hiervan vindt plaats naast en in aanvulling op begeleiding in de praktijk. Het lifestyle programma is een programma waar aandacht wordt besteed aan bewegen, voeding en gedrag in relatie tot overgewicht. Het blessure preventie onderzoek is een (eenmalige) screening waarbij er bij een sporter wordt geëvalueerd waar zijn/haar zwaktes liggen in relatie tot de sport.

De ervaringen van cliënten en fysiotherapeuten zijn in kaart gebracht, waarbij aandacht is besteed aan gebruiksvriendelijkheid, meerwaarde, marktwaarde, belemmerende factoren voor toepassing en mogelijkheden voor verbetering van de e-health modules.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen