Menu English

Resultaten

(Beoogde) resultaten

In dit ontwerpgericht onderzoek ontwikkelen we in co-creatie een handreiking en onderbouwing voor begeleiders om Entree-studenten passend te begeleiden in de overgang naar werk. We ontwikkelen ook een learning community rondom dit thema.

De doorwerking van dit ontwerpgerichte onderzoek vindt plaats via wetenschappelijke- en vakpublicaties, een slotconferentie en via het netwerk van het consortium. Daarnaast werken de uitkomsten van dit onderzoek op verschillende manieren door naar hbo-onderwijs, mbo-onderwijs en de onderzoekgemeenschap.

Doorwerking hbo-onderwijs: Doorwerking naar het hbo-onderwijs vindt plaats door deelname van studenten en docenten aan het ontwerpgerichte onderzoek en via een themabijeenkomst voor docenten en studenten over integrale begeleiding van kwetsbare jongeren aan de hand van de praktijkhandreiking en de onderbouwing met voorbeelden.

Doorwerking mbo-onderwijs: Het ontwerpgerichte karakter van dit onderzoek staat volledig ten dienste van het ontwikkelen van een praktijkhandreiking die begeleiders van Entree-studenten kunnen gebruiken om hun begeleiding verder aan te scherpen en hun samenwerking te versterken. ROC’s en stagebedrijven kunnen de praktijkhandreiking ook gebruiken voor het inwerken van nieuwe collega’s.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen