Menu English

Journal of Social Intervention

Theory and Practice
Publicatiedatum: 01 oktober 2016

Academisch tijdschrift dat academisch onderzoek en reflecties op de praktijk in sociale interventies in Nederland en Vlaanderen beschikbaar maar voor een internationaal lezerspubliek.

Toon:

Introductie

Het tijdschrift Journal of Social Intervention richt zich op de wisselwerking tussen sociaal beleid, organisatie-innovatie, ontwikkeling van methoden en de beroepspraktijk. De onderwerpen uit het tijdschrift beperken zich niet tot een specifiek domein van interventie, aangezien sociale interventie een relevant concept is voor verschillende domeinen, zoals sociale pedagogie, sociaal werk, gemeenschaps- en organisatieontwikkeling, volwasseneneducatie, lokaal sociaal beleid en verschillende zorg sectoren (bijv. jeugdzorg).

Het lezerspubliek  van het tijdschrift bestaat uit leraren in het hoger beroepsonderwijs en universitair onderwijs, academici uit verschillende disciplines, maatschappelijk werkers en beleidsmedewerkers die betrokken zijn bij het oplossen van sociale kwesties als onderdeel van hun werk.

Het tijdschrift verschijnt zeven keer per jaar

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen