Menu Zoeken English

Data-driven retail: welke bijdrage aan de kennisontwikkeling binnen dit thema willen we leveren aan de retailsector?

Publicatie van Kenniscentrum Creating 010
R. Effing, M. Steeman, I. Ectors, J. Weltevreden, Boudewijn Raessens, S. Sanden,van de, C.P.M. Netten, M. Brengman, M. Veenstra, I. Vos, R. Bruins, K. Willems, D. Trampe | Rapport | Publicatiedatum: 09 maart 2020
Via vier position papers willen de hogescholen en universiteiten, verenigd in het Retail Innovation Platform, duidelijk maken welke bijdrage zij kunnen leveren aan de uitdagingen en kennisbehoeften van de retailsector. Kennis waarmee retailers hun strategie kunnen aanpassen en innovaties in de praktijk kunnen onderbouwen en realiseren. In deze position paper beschrijft de werkgroep “Data-driven retail” van het Retail Innovation Platform welke uitdagingen zij zien voor de detailhandel op het gebied van data-driven retail en hoe zij MKB-ondernemers kunnen ondersteunen met het innoveren van hun retailpraktijk op basis van die data. Hoe kunnen retailers met behulp van (klant)data van toegevoegde waarde zijn in een markt die in toenemende mate gedomineerd wordt door online platformen en grote, vaak internationaal opererende, spelers?

Auteur(s) - verbonden aan Hogeschool Rotterdam

Betrokken bij deze publicatie
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen