Menu English

Beyond Consenting Nerds. Lateral Design Patterns for New Manufacturing, openbare les door Peter Troxler

Lateral Design Patterns for New Manufacturing, openbare les door Peter Troxler
Publicatiedatum: 27 november 2015

Lector Peter Troxler had dinsdag 17 november zijn Openbare Les bij het event 'Op weg naar een Duurzame Havenstad' van het kenniscentrum Duurzame Havenstad. Sinds 2012 is Peter Troxler als lector verbonden aan zowel het kenniscentrum Duurzame Havenstad als het kenniscentrum Creating 010.

Zijn lectoraat 'De revolutie van de maakindustrie' onderzoekt de impact van nieuwe, directe digitale productietechnologieën en methoden (zoals 3D printen en Fab Labs en) op ontwerpen en produceren.

In opkomst

Deze technologiëen en methoden leiden ertoe dat er een nieuw type van maakindustrie in opkomst is: local en genetwerkt. Ook de bestaande industrie maakt gebruik van deze nieuwe paradigma’s en technologieën. Deze ontwikkeling heeft gevolgen voor twee belangrijke resources van de industrie: personeel en locaties. Nieuwe praktijken in de industrie – maar ook in onderzoek en ontwikkeling – vereisen nieuwe vaardigheden, attitudes en kennis bij de medewerkers. En nieuwe patronen in de industrie veranderen de eisen voor de locaties waar productie plaats vindt wat gevolgen heeft voor de stedelijke ontwikkeling en ruimtelijke ordening.

Zijn openbare les 'Beyond Consenting Nerds' is hieronder te openen.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen