Menu English

Rotterdam Monitor voor de Creatieve Industrie

Publicatiedatum: 01 februari 2022

Dit project is gericht op het in kaart brengen van de structuur en ontwikkeling van de creatieve industrie en de sector informatie- en communicatietechnologie in Rotterdam, in het licht van de ontwikkelingen in de rest van Nederland.

Toon:

Dit project is gericht op het in kaart brengen van de structuur en ontwikkeling van de creatieve industrie en de sector informatie- en communicatietechnologie in Rotterdam, in het licht van de ontwikkelingen in de rest van Nederland. Het gaat in de eerste plaats om de actualisering van het overzicht van de stand van zaken in de creatieve industrie en de ICT sector zoals die geschetst is in de publicatie Kracht van Verbeelding (2014). Het voornemen is om vanaf 2018 tweejaarlijks een onderzoek te doen en een publicatie te realiseren over dit thema. Het onderzoek is vergelijkbaar met de Monitor Creatieve Industrie die tweejaarlijks wordt uitgevoerd door Stichting iMMovator, met dien verstande dat in dit onderzoek verder wordt ingezoomd op de Rotterdamse situatie.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen