Menu English

Openbare lessen 2023

Jeroen Pruijn, Marcel den Hollander en Gijsbert Korevaar

Op dinsdag 31 januari vinden de openbare lessen plaats van onze lectoren Jeroen Pruijn, Marcel den Hollander en Gijsbert Korevaar. Tijdens deze lessen worden er documentaires getoond waarin zij hun onderzoeksprogramma voor de komende jaren toelichten.

Programma

12:30 uur Inloop met lunch
13:00 uur Opening door Kees Machielse, lector Transitie van de Haven 
13.05 uur Documentaire door Jeroen Pruijn, lector Maritieme Innovatie
14:00 uur Korte pauze 
14.15 uur Documentaire door Marcel den Hollander, lector Circular Design & Manufacturing
15.15 uur Korte pauze
15.30 uur Documentaire door Gijsbert Korevaar, lector Circulaire Energietransitie
16.30 uur Borrel

 

Jeroen Pruijn kijkt erg uit naar de samenwerking met docenten en studenten. Hij gaat zich vooral richten op het verduurzamen van de maritieme sector door kennis over techniek, logistiek en economie te combineren, om de processen van de bouw tot aan de sloop van schepen te verbeteren. 

Marcel den Hollander verheugt zich erop om het circulaire gedachtengoed en de concrete mogelijkheden daarvan te delen en deze in nauwe samenwerking met docenten, studenten en het werkveld verder te ontwikkelen. Om dit te kunnen doen bij Hogeschool Rotterdam, één van de grootste techniekopleiders van Nederland, vindt hij een fantastische kans. 

Gijsbert Korevaar gaat zijn ervaring en kennis gebruiken om bedrijven en overheden in en rond Rotterdam te laten zien hoeveel méér we nog kunnen bereiken door onze mooie stad en haven klaar te maken voor een duurzame toekomst. Met zijn expertise hoopt hij een bijdrage te kunnen leveren aan de verduurzaming van de industrie en aan het onderzoek en onderwijs van de hogeschool.

Klik hier om je aan te melden. 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen