Menu English

Workshops ‘Versterking samenwerking hbo en mkb’ landelijk uitgerold

01 februari 2018

In opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en Nederlands Lectoren Platform Ondernemerschap doet Kenniscentrum Business Innovation onderzoek naar hoe de samenwerking tussen mkb en hbo versterkt kan worden. In dat kader werd in juli 2017 een pilot workshop georganiseerd in de regio Zuid-Holland. Vanaf februari worden de workshops landelijk uitgerold.

Tijdens de workshop worden de wensen en behoeften in kaart gebracht van zowel de hogeschool als het mkb, waarbij er wordt gezocht naar mogelijkheden om samen te werken en manieren om ondernemerschap te bevorderen. De ‘pains’ en ‘gains’ van zowel docenten, lectoren en ondernemers worden in kaart gebracht en vanuit daar wordt gewerkt aan een gezamenlijke aanpak om tot gewenste resultaten te komen. In februari staan nieuwe workshops gepland in de regio’s Noord (Friesland, Groningen en Drenthe), Oost (Gelderland en Overijssel), Zuid (Noord-Brabant, Limburg en Zeeland) en West (Noord-Holland, Flevoland en Utrecht).

De resultaten uit de workshop worden gebruikt en meegenomen in het landelijk onderzoek dat Kenniscentrum Business Innovation doet in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en Nederlands Lectoren Platform Ondernemerschap.

Ook interessant

Lees meer
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen