Menu English

Workshop statistiek voor docenten IBMS, IBL en TMA

05 september 2018

Op woensdag 29 augustus verzorgde Kenniscentrum Business Innovation in samenwerking met docenten Onderzoeksvaardigheden van International Business de workshop ‘Statistics101’ voor docenten van de opleidingen IBMS, IBL en TMA. De workshop werd verzorgd door lector Arie de Wild en was voorbereid met docent Onderzoeksvaardigheden Sofie Smeets.

In totaal namen 12 docenten deel aan de workshop. Het doel was om deze groep docenten in twee uur tijd een opfrisser of een introductie te geven in een drietal statistische toetsen: Chi-kwadraat, onafhankelijke t-toets en correlatie. Daarbij werd gebruikt gemaakt van het SPSS-softwarepakket. Uniek was dat gebruik werd gemaakt van cursusmateriaal van de internationale opleidingen zelf. Na afloop ontvingen de deelnemers een certificaat.

Workshops Onderzoeksvaardigheden

De workshop is de eerste van een serie workshops Onderzoeksvaardigheden. Nieuwe workshops statistiek, observeren, interviewen, survey en desk research volgen later dit jaar.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen