Menu English

Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid blogt

Leerprocessen onder woorden brengen
18 december 2016

Al bloggend proberen de deelnemers van de werkgroepen van de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid hun eigen leerproces onder woorden te brengen en te delen met geïnteresseerden in de transformatie in het sociale domein.

In de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid werken verschillende partners samen aan maatschappelijke vraagstukken. Onderzoeks- en onderwijsinstellingen, waaronder Kenniscentrum Talentontwikkeling, gemeenten, partners in zorg- en welzijn, burgers en cliënten in de regio Zuid-Holland Zuid zijn hierbij actief betrokken.

De werkgroepen van de werkplaats richten zich tot de zomer 2017 op twee actuele thema's in het sociale domein: ‘doorontwikkeling sociale wijkteams’ en  ‘aansluiting informele en formele zorg’. Teams bestaande uit professionals uit welzijn en beleid en docenten van Hogeschool Rotterdam en Inholland leren van en met elkaar en ontwikkelen samen kennis. Door middel van de blog proberen de deelnemers hun eigen leerproces onder woorden te brengen. 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen