Menu English

TKI project "4C in Bouwlogistiek"

Feestelijke afsluiting project
24 augustus 2015

Op 8 juli 2015 heeft de jaarbijeenkomst van het consortium betrokken bij het TKI-project “4C in bouwlogistiek” plaatsgevonden.

Daarbij is het eerste jaar van het project feestelijk afgesloten met een aantal presentaties van behaalde resultaten door betrokken bedrijven en kennisinstellingen. Het eerste jaar stond vooral in het teken van het zoeken naar en selecteren van geschikte proeftuin bouwprojecten, waarin de innovatieve ideeën voor het verbeteren van de logistieke processen van een bouwproject toegepast worden. De opzet en ambities van het TKI-project voor het tweede jaar zijn gepresenteerd door TNO. Het tweede jaar staat in het teken van het monitoren van daadwerkelijke prestaties van de toegepaste bouwlogistieke oplossingen in de proeftuin bouwprojecten en het ontwikkelen van geschikte control towers voor de proeftuin bouwprojecten. Klik hier voor de presentatie en het uitgebreide verslag.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen