Menu English

Het toekomstbehendig maken van de social professional. Hoe doen we dat?

Radio-interview lector Toby Witte over ontwikkelingen in sociaal domein
12 februari 2017

Lector Toby Witte gaf onlangs een interview bij Omroep Vlaardingen waarin hij vertelt over de ontwikkelingen in het sociaal domein, de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid en de opgave waar onderwijs, onderzoek en praktijk voor staan.

Het toekomstbehendig maken van de social professional. Hoe doen we dat? Van zowel de professional als de cliënt wordt een nieuwe houding verwacht. Vanuit zijn betrokkenheid bij Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid deelt de lector Maatschappelijke Zorg een aantal ervaringen over de verandering in het social domein. Het gaat in het interview onder andere over sociale wijkteams, het wijknetwerk en de werkplaats.

Daarbij ook aandacht voor het onderwijs en de nieuwe opleiding Social Work, waarbij de samenwerking tussen praktijk en diverse partners van groot belang is om samen tot oplossingen te komen.  

Beluister hier de volledige uitzending van het programma 'Vlaardingen vandaag' dat begint om 17:00 uur. Het fragment over het sociaal domein start vanaf de 29e minuut. 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen