Menu English

Promotieonderzoek 'NIET STOREN A.U.B.' sleept promotiebeurs in de wacht

11 september 2018

Het nauwkeurig monitoren van de groei bij prematuur geboren baby’s is cruciaal voor optimale neurologische ontwikkeling. Huidige instrumenten voor groeimonitoring op basis van gewicht, lichaamslengte en schedelomtrek zijn stressvol voor de baby, zijn onhygiënisch en onnauwkeurig, en volumetoename kan er niet mee worden bepaald. De Babyscanner is een 3D-scan technologie waarmee de lengte van de baby kan worden gemeten. De scanner is veilig, hygiënisch, contactloos en heeft volumetoename als nieuwe parameter. Een uniek element in deze onderzoeksmethode is co-design: zorgprofessionals worden in alle fasen van het ontwerp actief betrokken.

NWO beurs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap stelt jaarlijks 9,5 miljoen euro beschikbaar voor promotietrajecten. De beurs is specifiek bedoeld voor leraren die zich verder willen ontwikkelen en de aansluiting tussen onderzoek en praktijk willen versterken. In totaal waren er dit jaar 58 aanvragen, waarvan er 16 gehonoreerd zijn met een beurs.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen