Menu English

Hoogtepuntenmagazine Kenniscentrum Duurzame HavenStad 2015

07 april 2016

Via deze weg presenteren wij ons Hoogtepuntenmagazine 2015. Het afgelopen jaar heeft kenniscentrum Duurzame HavenStad veel bereikt en mooie resultaten geboekt. Deze hoogtepunten hebben wij in dit magazine gebundeld.

2015 was het jaar van een nieuwe start. Op 17 november 2015 hebben we aan al onze stakeholders laten zien hoe we met keihard werken samen vorm hebben gegeven aan 6 nieuwe onderzoekslijnen. Die onderzoekslijnen vormen de komende jaren de basis voor al ons werk en moeten zorgen voor de verbinding met onderwijs en praktijk. In dit hoogtepuntenmagazine is een belangrijk deel van de vorderingen en ontwikkelingen van het kenniscentrum in 2015 terug te vinden. Dit overzicht is uiteraard niet volledig, maar maakt wel duidelijk waarom we trots zijn op wat we hebben bereikt en de toekomst met vertrouwen tegemoet zien.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen