Menu English

Vitale Delta wordt Medical Delta's 14e wetenschappelijke programma

Vital Delta: Medical Delta’s journey towards vitality and health
02 december 2020

Onder de naam Vital Delta: Medical Delta’s journey towards vitality and health is Vitale Delta vanaf november 2020 een Medical Delta-programma. In dit wetenschappelijke programma werken burgers, studenten, cliënten, zorgprofessionals en onderzoekers samen met hogescholen, universiteiten, zorginstellingen en bedrijven.

Het interdisciplinaire programma verbetert de gezondheid en het welbevinden van de bevolking in de deltaregio Leiden, Den Haag en Rotterdam door met praktijkgericht onderzoek de ontwikkeling van innovatieve (technologische) gezondheidsoplossingen te bevorderen. Een consortium van de vier hogescholen binnen Medical Delta (Hogeschool Rotterdam, De Haagse Hogeschool, Hogeschool Leiden en Hogeschool Inholland) startte het achtjarige programma in 2018 op. Vitale Delta ontvangt een subsidie van Regieorgaan SIA. Daarnaast dragen ook Medical Delta en de vier hogescholen bij aan de realisatie van het programma.

Wetenschappelijke programma’s
Vital Delta: Medical Delta’s journey towards vitality and health is het veertiende wetenschappelijke programma van Medical Delta. In deze wetenschappelijke programma’s werken onderzoekers van verschillende instellingen en disciplines samen aan (technologische) oplossingen voor een duurzame zorg.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen